Róisín Murphy

Hit Parade Tour
7 & 8 maart 2024 - Gashouder — Amsterdam
Roisin Murphy 3
Roisin Murphy 1
Roisin Murphy 2
Roisin Murphy Triple

Róisín Murphy begon haar carrière als de helft van het elektronische muziekduo Moloko, waar ze hits uitbrachten als ‘Sing it Back’. Na het succes met Moloko is Róisín solo verder gegaan en heeft ze diverse albums uitgebracht, waaronder ‘Ruby Blue’, ‘Overpowered’ en haar nieuwste album ‘Hit Parade’. Róisín Murphy staat bekend om haar grenzeloze creativiteit en unieke stijl. In haar shows pakt ze werkelijk alles uit de (kleding)kast!

In het voorprogramma

Als producer, radio-host en eigenaar van een platenzaak ademt Ruf Dug muziek. Vanuit ‘zijn’ stad Manchester mengt de artiest genres tot een melodieus en ritmisch geheel. Balearic, street soul met invloeden van house en disco komen samen in wat Ruf Dug omschrijft als “fresh beats for ur feets”.

Kijk & luister

The Universe

Koop kaarten

donderdag 7 maart 2024 Gashouder — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Roisin Murphy 3

Róisín Murphy

Hit Parade Tour

Support act Ruf Dug

Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
43,68 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.
vrijdag 8 maart 2024 Gashouder — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Roisin Murphy 3

Róisín Murphy

Hit Parade Tour

Support act Ruf Dug

Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
43,68 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Show updates

22 september 2023
Extra concert op 7 maart

Wegens grote vraag naar kaarten voegt electropop en dance zangeres Róisín Murphy een extra Nederlandse show toe aan haar Hitparade Tour. Ook op 7 maart staat ze in de Amsterdamse Gashouder! De kaartverkoop start dinsdag 26 september om 12.00 uur. 

Plan vooruit

Een hapje eten
Er zijn verschillende eetgelegenheden op Westergas, mocht je van tevoren graag willen eten in de buurt van de Gashouder. Neem een kijkje op de website voor het overzicht en reserveer direct een tafeltje bij één van de vele restaurants.
Bekerretoursysteem
Bij binnenkomst ontvang je een recycle token. Deze token lever je in bij de bar als je je eerste drankje haalt. Drankje op? Bewaar je beker en lever 'm in bij een nieuw drankje. Ben je je token/beker kwijt? Dan kost een nieuwe €1,-.
Cashless betalen
Bij Gashouder is het niet mogelijk om met contant geld te betalen. Er kan enkel met pin betaald worden.
Tassenbeleid & lockers
In de week voor de show ontvang je een email met een link om lockers te huren. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en ca 10cm dik mogen mee. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze pas na de controle zijn. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
Gashouder beschikt over een mindervalide entree: Bij de entree zijn de meest linker- of rechter rij extra breed, zodat ze toegankelijk zijn met een (elektrische) rolstoel.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.