Sampha

LAHAI Tour
05 december 2023 - Carré — Amsterdam
Sampha Persfoto
Sampha - LAHAI Tour

Sampha’s muziek laat zich niet makkelijk categoriseren. Jazz, soul, rap, electronic, R&B, West-Afrikaanse muziekstijlen; alles passeert de revue bij deze creatieve zanger, songwriter, producer en muzikant. Één ding is zeker: Sampha’s experimentele karakter en bijna breekbare manier van zingen vallen op. Grote sterren als Kendrick Lamar, Drake, Alicia Keys en Beyoncé werkten dan ook graag met hem samen. In oktober verschijnt zijn tweede studioalbum LAHAI: een muzikaal project waarin Sampha de vele manieren verkent waarop wij als mensen met elkaar en met iets groters dan onszelf in verbinding staan.

Kijk & luister

Spirit 2.0

Koop kaarten

dinsdag 5 december 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Sampha Persfoto

Sampha

LAHAI Tour

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
33,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Carré.

Plan vooruit

Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Voorafgaand aan de voorstelling kun je dineren in het restaurant van Carré. Ook is het mogelijk om een pauze- of borrelarrangement te reserveren.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.