Sting

My Songs
30 november & 1 december 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Sting Concert Mojo
Sting - My Songs

De Britse singer songwriter Sting vormde in 1977 samen met Stewart Copeland en Andy Summers The Police. De band bracht vijf studioalbums uit, won talloze prijzen waaronder zes GRAMMY Awards, en werd in 2003 opgenomen in The Rock and Roll Hall of Fame. Sting is inmiddels een van ’s werelds meest onderscheidende soloartiesten met nog eens 11 GRAMMY Awards, twee BRITs, een Golden Globe, een Emmy, vier Oscar-nominaties, een TONY-nominatie, Billboard Magazine’s Century Award en MusiCares 2004 Person of the Year onder zijn naam.

In 2019 kwam het album My Songs uit, met hedendaagse interpretaties van Sting’s meest geliefde hits. Deze werd gevolgd door een wereldtournee met dezelfde naam die tot 2022 zal duren. De My Songs World Tour is een dynamische en uitbundige show waarbij Sting fans getrakteerd worden op een reeks van de grootste hits uit zijn illustere carrière, waaronder ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’, ‘Everything She Does Is Magic’, ‘Every Breath You Take’, plus de gloednieuwe nummers van zijn aanstaande album, The Bridge en vele andere fan favorieten. Wat afgelopen zomer ook te zien was tijdens zijn residency in Las Vegas in The Colosseum in Ceasars Palace.

Sting’s nieuwste album, The Bridge, toont zijn productieve en diverse vaardigheden in het schrijven van liedjes. Het eclectische album vertegenwoordigt verschillende podia en stijlen uit zijn ongeëvenaarde carrière en haalt inspiratie uit genres zoals rock n’ roll, jazz, klassieke muziek en folk en het nieuwe indie pop klinkende “If It’s Love”.

Gedurende zijn illustere carrière heeft Sting van zijn gecombineerde werk met The Police en als soloartiest 100 miljoen albums verkocht.

In het voorprogramma

Nederland maakte in 2007 kennis met Joe Sumner toen Fiction Plane’s single ‘Two Sisters’ een grote hit werd. Ze speelden op Pinkpop en in Paradiso. Ook speelde de band in het voorprogramma van Sting. Deze tour komt Joe Sumner solo mee als voorprogramma!

Kijk & luister

Message In A Bottle

Koop kaarten

donderdag 30 november 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Sting Concert Mojo

Sting

My Songs

Support act Joe Sumner

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
88,48 v.a.
vrijdag 1 december 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Sting Concert Mojo

Sting

My Songs

Support act Joe Sumner

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
88,48 v.a.

Show updates

05 december 2022
Nieuwe datum concert
We willen je graag mededelen dat MOJO Concerts en the Cherrytree Music Company een nieuwe datum hebben gevonden. De nieuwe datum van het concert is donderdag 30 november 2023. Fans met tickets van de show van 17 november 2022 kunnen een volledig optreden van Sting’s My Songs concert bijwonen. Gekochte kaarten voor de show van 17 november 2022 blijven dus geldig voor de nieuwe datum. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie.
18 november 2022
Concert vroegtijdig beëindigd
Helaas voelde Sting zich gisterenavond niet lekker en heeft hij vroegtijdig zijn show moeten beëindigen. We zijn momenteel op zoek naar een vervangende datum voor dit concert. Zodra we hier nieuws over hebben worden kaartkopers per e-mail geïnformeerd. Gekochte kaarten blijven geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.