The Black Keys

05 mei 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Image4 Extralarge 1708554833783
The Black Keys 2024 By Larry Niehues Extralarge 1708444324438

Een concert van The Black Keys zit vol energie. Dan Auerbach en Patrick Carney creëren een wervelwind van edgy blues en garage rock die door je aderen jaagt. Ook live lijkt hun rauwe, ongepolijste geluid rechtstreeks uit een garage te komen. Het is dan ook niet voor niets dat ze door diverse critici tot 'rock royalty' zijn gekroond.

In het voorprogramma

De blues en soulveteraan maakte in 2016 zijn muzikale comeback met het goed ontvangen album ‘Age Don’t Mean a Thing’, waarna hij in contact kwam met The Black Keys’ Dan Auerbach. Dat moet naar meer hebben gesmaakt, want sindsdien werkt hij regelmatig samen met de band, waaronder op zijn nieuwste plaat ‘Black Bayou’, die vorig jaar uitkwam.

De muziek van de Rotterdamse Dawn Brothers laat zich het beste omschrijven als een onweerstaanbare cocktail van rock, folk, blues en soul. Iedereen die de Dawn Brothers ziet spelen, wordt onvermijdelijk meegesleept in de muzikale wervelwind die over het podium raast. Ze zijn misschien van nature bescheiden, maar deze band is absoluut niet bang om te overrompelen!

Kijk & luister

Koop kaarten

zondag 5 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
The Black Keys 2024 By Larry Niehues Extralarge 1708444324438

The Black Keys

Robert Finley en Dawn Brothers

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
49,28 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Ziggo Dome is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Ziggo Dome is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

In de zaal

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.