The Driver Era

08 oktober 2024 - AFAS Live — Amsterdam
the driver era
The Driver Era

Het duo, bestaande uit broers Ross en Rocky Lynch, is een veteraan op het gebied van touren. Ze begonnen in de band R5, maar debuteerden als The Driver Era met single ‘Preacher Man’ in 2018. Volgend zijn studioalbums X, Girlfriend (met hitsingle 'A Kiss') en Summer Mixtape, die het duo veel lof hebben opgeleverd. De band staat bekend om het creëren van liveshows die tegelijkertijd aanvoelen als een feestje. Ze begonnen 2024 met het uitbrengen van hun nieuwe single 'Get Off My Phone', waarbij de levendige videoclip fans een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten van de komende tour.

In het voorprogramma

Dit Amerikaanse indiepoptrio bestaande uit Dawson Daugherty (zang), Luke Fabry (bas) en Cole Clisby (gitaar) debuteerde in 2020 met hun album Extended Play, Don't Say You're Ordinary, gevolgd door een tweede, Til the End of Time, in 2021. Ze bundelen de Californische zon in hun funky baslijnen, extatische refreinen en dansbare grooves. Met de release van hun nieuwe single 'cool enough' zal almost monday naar voren komen als dé leveranciers van toekomstgerichte Californische pop.

Kijk & luister

Get Off My Phone

Koop kaarten

dinsdag 8 oktober 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
the driver era

The Driver Era

Support act: almost monday

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? AFAS Live is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

In de zaal

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.