The Smashing Pumpkins + Interpol

The World Is A Vampire Tour
29 juni 2024 - Ahoy — Rotterdam
Smashing Pumpkins[5]
Interpol Concert Mojo
The Smashing Pumpkins + Interpol - The World Is A Vampire Tour

Met invloedrijke albums als ‘Siamese Dream’ en ‘Mellon Collie and the Infinite Sadness’ groeide The Smashing Pumpkins uit tot één van de grootste alt-rock bands van de jaren ’90 en ver daar voorbij. In 2023 brachten ze het laatste deel van hun rockopera ‘ATUM’ uit; een driedubbel conceptalbum van in totaal maar liefst 33 nummers.

Special guest

Interpol sleepte binnen 2 jaar na het uitbrengen van hun eerste album een plek als support act voor The Cure binnen. Echter groeide hun succes dankzij geliefde nummers als 'Slow Hands' en 'Evil' al snel in hun thuisland Amerika en daarbuiten; waardoor ze inmiddels een vaste waarde in de indierock/postpunk scene zijn.

Kijk & luister

Spellbinding

Koop kaarten

zaterdag 29 juni 2024 Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Smashing Pumpkins[5]

The Smashing Pumpkins + Interpol

The World Is A Vampire Tour

Special guest Interpol

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
66,08 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.