The Smile

16 maart 2024 - AFAS Live — Amsterdam
FL The Smile 10.23 1V AB F03

Met hun debuutalbum ‘A Light for Attracting Attention’ wist The Smile, bestaande uit Radiohead-leden Thom Yorke en Jonny Greenwood samen met Sons of Kemet-drummer Tom Skinner, in 2022 een van de meest gewaardeerde albums af te leveren. Het trio combineert de rauwe gitaarklanken van het vroege Radiohead met jazzy drumritmes en voegt daar subtiele elektronische elementen aan toe, versterkt door Yorke’s kenmerkende stem. De band vermengt diverse muzikale invloeden, waaronder postpunk, progressieve rock en elektronische muziek. 

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 16 maart 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
FL The Smile 10.23 1V AB F03

The Smile

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
75,04 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.