Thirty Seconds To Mars

Seasons
13 juni 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Thirty Seconds To Mars Concert MOJO

Het multi-platina verkopende Thirty Seconds to Mars, bestaande uit de broers Jared en Shannon Leto, maakte in september een triomfantelijke terugkeer met hun zesde studioalbum "It's The End Of The World But It's A Beautiful Day". Het album luidt een nieuw tijdperk in voor de band, dat niet alleen de donkere kanten van de mensheid verkent, maar ook de hoop dat er nog steeds schoonheid te vinden is in de wereld. De leadsingle, "Stuck", debuteerde dan ook op #1 op de Alternatieve radiohitlijst!

Laatste updates

08 mei 2024
Concert Week korting

Tijdens concert week van 8 t/m 14 mei scoor je tickets voor dit concert voor het speciale tarief van €44,80. De kaartverkoop voor de tickets met korting start woensdag 8 mei om 09.00 uur en verloopt via Ticketmaster. De korting geldt zolang de voorraad strekt. Op = op.

* Inclusief servicekosten. Dit tarief geldt op geselecteerde rangen.

18 maart 2024
Nieuwe datum en locatie

Het concert van Thirty Seconds to Mars op donderdag 25 april in Ziggo Dome wordt verplaatst naar een nieuwe datum en locatie. Het concert vindt nu plaats op donderdag 13 juni in AFAS Live in Amsterdam.

In een officieel statement laat de band weten:
"Due to the actors’ strike and subsequent changes in Jared’s filming schedule, some of the EU/UK dates of our Seasons World Tour have been rescheduled. We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. We can’t wait to see you all on the road very soon.  – THIRTY SECONDS TO MARS"

Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie over hun gekochte ticket(s). 

In het voorprogramma

Jagwar Twin is het muzikale project van Roy English. Op eigen wijze combineert hij elementen van rock, pop en elektro tot een opbeurend geheel. Zijn teksten vormen een zoektocht zijn naar zingeving en zelfontdekking.

Kijk & luister

Stuck

Koop kaarten

donderdag 13 juni 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Thirty Seconds To Mars Concert MOJO

Thirty Seconds To Mars

Seasons

Support act Jagwar Twin

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
67,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Vervoer | Met het openbaar vervoer

AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? AFAS Live is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.