Tinlicker

Live European Tour 2024
09 maart 2024 - Gashouder — Amsterdam
Tinlicker
Tinlicker - Live European Tour 2024

Sinds 2012 zijn Micha Heyboer en Jordi van Achthoven, oftewel Tinlicker actief in de elektronische muziekscene waar het duo is doorgebroken met hits als ‘Because You Move Me’ en ‘Children’. De muziek van Tinlicker wordt gekenmerkt door diepgaande, meeslepende melodieën waar progressive house en trance samenkomen. De laatste jaren stond het duo onder andere op festivals als Mysteryland, Creamfields, Ultra en Tomorrowland.

Kijk & luister

Tinlicker Live at The Roundhouse (2023)

Koop kaarten

zaterdag 9 maart 2024 Gashouder — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Tinlicker

Tinlicker

Live European Tour 2024

Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
33,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de directe omgeving van Gashouder is weinig parkeerplek. Kom daarom zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets. Kom je toch met de auto, parkeer dan bij P+R Sloterdijk, Q-Park Westerpark of Willemspoort en reis vanaf daar met het OV verder.
Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 3 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

Belangrijke info

Voor dit event worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Laatste updates

24 oktober 2023
Terugkijken: Tinlicker op ADE

Terugkijktip! 📺 Vorige week bracht Tinlicker tijdens ADE het publiek in de Amsterdamse Melkweg in extase met hun kenmerkende mix van progresssieve house, indietronica en melodieuze techno. Samen met het Metropole Orkest en onder leiding van Simon Dobson zette het Nederlandse duo een show neer vol meeslepende beats en energieke percussie. De show is terug te kijken via NPO Start.