Tom Odell

The Black Friday Tour
17 maart 2024 - RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam
tom odell
Tom Odell - The Black Friday Tour

De Britse singer-songwriter brak in 2012 in een klap door met het liedje 'Another Love' van zijn debuutalbum 'Long Way Down'. We zijn meer dan tien jaar verder maar het nummer is nog steeds hot, sinds het weer viral is gegaan op TikTok. Hij is ondertussen winnaar van de prestigieuze BRIT- en Ivor Novello awards en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd gedurende de afgelopen tien jaar waarin hij vijf meeslepende albums uitbracht. 

Kijk & luister

Black Friday

Koop kaarten

zondag 17 maart 2024 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
tom odell

Tom Odell

The Black Friday Tour

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
44,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.