TwoSet Violin

22 maart 2024 - Carré — Amsterdam
ZEH 3924
IMG 8503
Twoset Violin
TwoSet Violin World Tour 2024

Het hilarische duo dat de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd, begint aan hun langverwachte comebacktour. De Australische violisten Brett Yang en Eddy Chen (Wei Chen Chen) zijn het meest bekend van hun YouTube-kanaal, waar ze inmiddels ruim vier miljoen leden en 1,3 miljard views verzameld hebben. Live staat het tweetal garant voor een onvergetelijke concertervaring gevuld met hun unieke mix van muzikale virtuositeit, improvisatie en geestige humor. Ze worden vergezeld door pianiste Sophie Druml. 

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 22 maart 2024 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
ZEH 3924

TwoSet Violin World Tour 2024

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
45,92 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Mojo Transport V1 4
Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Mojo Transport V1 47
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Carré restaurant
Eten & Drinken
Maak je theaterbezoek compleet met een diner in de nok van Koninklijk Theater Carré. Hier geniet je van een heerlijk diner terwijl je uitkijkt over Amsterdam. Carré zorgt ervoor dat je op tijd in de zaal zit, zodat je zorgeloos kunt genieten van je bezoek.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Minimumleeftijd

Voor deze show geldt een minimumleeftijd van 4 jaar.