UB40 featuring Ali Campbell

The Hits Tour 2024
02 april 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
UB40 Featuring Ali Campbell
UB40 featuring Ali Campbell - The Hits Tour 2024

40 jaar geleden zette UB40 de Britse reggae in één klap op de kaart met hun baanbrekende album ‘Labour of Love’. Hieruit kwamen rootsy, reggae hits als 'Cherry Oh Baby', 'Many Rivers to Cross' en 'Red Red Wine' voort. In totaal verkochten ze meer dan 70 miljoen platen en voerden ze meerdere malen de hitlijsten aan. Tijdens deze tour worden dan ook de grootste hits van de band geëerd.

In het voorprogramma

Bitty begon zijn muzikale carrière  in de jaren 90 en was te horen op UB40's album 'Promise and Lies' uit 1993. Bitty's eigen nummers, waaronder 'It Keeps Raining (Tears From My Eyes)', 'Dedicated To The One I Love' en 'Here I Stand', leverden maar liefst 3 top tien hits op in het Verenigd Koninkrijk en verkochten meer dan 1 miljoen exemplaren. Hij blijft een van de belangrijkste reggaezangers in Groot-Brittannië.

Kijk & luister

The Way You Do The Things You Do

Koop kaarten

dinsdag 2 april 2024 Ziggo Dome — Amsterdam Koop kaarten
UB40 Featuring Ali Campbell

UB40 featuring Ali Campbell

The Hits Tour 2024

Very special guest Bitty McLean

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.