ZZ Top

The Elevation Tour
08 juli 2024 - AFAS Live — Amsterdam
ZZ Top Persfoto
ZZ Top - The Elevation Tour

De Amerikaanse rock band staat bekend om hun ruige, door blues gedreven gitaarwerk, bijzondere muziekvideo's en omarming van hun Texaanse roots, evenals om het kenmerkende gezichtshaar van de muzikanten. Mega hits bestaan uit onder andere ‘La Grange’, ‘Sharp Dressed Man’ en ‘Legs’. Met een carrière dat al meerdere decennia stand houdt worden ze beschouwd als een van de meest volhardende en invloedrijke rockbands in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

In het voorprogramma

Sloper werd gevormd door drummers Mario Goossens (Triggerfinger) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en wordt compleet gemaakt met Fabio Canini, Jan Bas en Bas Soetens. Met z'n vijven houden ze het simpel: vette riffs, dubbele drums en een lekkere zangstem. Het resultaat? Kippenvel-waardige classic rock'n'roll van absolute rock royalty uit de Lage Landen!

Kijk & luister

Thunderbird

Koop kaarten

maandag 8 juli 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
ZZ Top Persfoto

ZZ Top

The Elevation Tour

Sloper

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
85,12 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.