Comedy Stop Haarlem presents Adam Rowe

16 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Zaterdag 16 september 2023 | 20:45 - 21:45
Adam Rowe show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Adam Rowe

Gastheer van de wereldwijde hit-podcast 'Have A Word' en ster van 'Live At The Apollo; Adam Rowe' gaat op pad met zijn gloednieuwe stand-up tour. Adam heeft wat tijd besteed aan zelfreflectie en is tot de conclusie gekomen dat er iets mis is met hem, hoewel dat voor een hypochonder niet echt nieuws is. Adam's show is een hilarische kijk op de geest en het lichaam van één van de snelst groeiende komieken ter wereld.

KIJK

Koop kaarten

zaterdag 16 september 2023 Patronaat — Haarlem 20:45 Koop kaarten
Adam Rowe show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Adam Rowe

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 20:45

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
20,00 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.