Andrew Schulz

The Life Tour
17 oktober 2023 - Theater Amsterdam — Amsterdam
Andrew Schulz MOJO
Andrew Schulz - The Life Tour

Andrew staat bekend om zijn ongefilterde humor. Inmiddels heeft hij verschillende comedy shows, podcasts en Netflix specials op zijn naam staan. Daarnaast was hij te zien in MTV shows als Guy Code, Girl Code en The Hook Up! Tijdens The Life Tour neemt Andrew je mee op een reis door zijn drukke gedachtewereld en deelt hij zijn scherpe blik op actualiteiten, politiek en andere levenszaken. Maak je klaar om te lachen, na te denken en wellicht een traantje te laten – want ‘that’s life’.

KIJK

Andrew Schulz - Funniest Jokes

Koop kaarten

dinsdag 17 oktober 2023 Theater Amsterdam — Amsterdam 19:00 Koop kaarten
Andrew Schulz MOJO

Andrew Schulz

The Life Tour

Danzigerkade 5, 1013 AP Amsterdam
Aanvang: 19:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
47,04 v.a.
dinsdag 17 oktober 2023 Theater Amsterdam — Amsterdam 22:00 Koop kaarten
Andrew Schulz MOJO

Andrew Schulz

The Life Tour

Danzigerkade 5, 1013 AP Amsterdam
Aanvang: 22:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
47,04 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan in parkeergarage Minerva parking, gelegen naast Theater Amsterdam.
Openbaar vervoer
Theater Amsterdam is goed te bereiken met de bus vanaf Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Toegankelijkheid
Bij het theater is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een gehandicaptenparkeerkaart (GPK). Houders van een gehandicaptenparkeerkaart kunnen in stadsdeel West, rondom Theater Amsterdam, gratis parkeren.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.