Comedy Stop Haarlem presents: Aurie Styla

21 september 2024 - Patronaat — Haarlem
Aurie Styla 2024
Comedy Stop Haarlem presents: Aurie Styla

Londenaar Aurie Styla is een van de meest charismatische en veelzijdigste comedians in de scene. Zijn lijst met TV-optredens in de UK is haast eindeloos en hij won met zijn special GREEN (te zien op YouTube) de Spirit of the (Edinburgh) Fringe Award 2022. 

KIJK

Gym 'ManDem' - GREEN || Comedy Clips

Koop kaarten

zaterdag 21 september 2024 Patronaat — Haarlem 19:30 Koop kaarten
Aurie Styla 2024

Comedy Stop Haarlem presents: Aurie Styla

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
25,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.