De Grote Schijn

Magie in het Kralingse Bos
24 oktober t/m 10 november 2024 - Kralingse Bos (oost kant) — Rotterdam
De Grote Schijn 2023 24 Andreas Terlaak (1)
De Grote Schijn - Magie in het Kralingse Bos

Dit najaar keert De Grote Schijn voor de vijfde keer terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam voor een speciale jubileumeditie! Laat je verwonderen tijdens een adembenemende herfstwandeling; waarbij je door licht, geluid en kunstinstallaties wordt ondergedompeld in een magische wereld. Achter elke boom wacht een nieuwe verrassing, van kleurenexplosies op het gebladerte tot een ballet van waterstralen en fluorescerende grassprieten.

KIJK

Koop kaarten

24 oktober - 10 november Kralingse Bos (oost kant) — Rotterdam Koop kaarten
De Grote Schijn 2023 18 Andreas Terlaak (1)

De Grote Schijn

Magie in het Kralingse Bos

., . Rotterdam

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
15,25 v.a.

Plan vooruit

Entree
De Grote Schijn in Rotterdam vindt plaats aan de oost-zuidzijde van het Kralingse Bos in Rotterdam. De entree bevindt zich nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje.
Toegankelijkheid
De route loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn ook goed toegankelijk met een rolstoel. Voor de rolstoelparkeerplaats navigeer je naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.
Eten & Drinken
Voorafgaand of na de wandeling kun je op het horecaplein terecht voor drankjes en zoete lekkernijen.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.