De Grote Schijn

Magie in het Kralingse Bos
12 t/m 29 oktober 2023 - Kralingse Bos (oost kant) — Rotterdam
2022 10 26 De Grote Schijn 050
De Grote Schijn - Magie in het Kralingse Bos

Na drie uitverkochte edities keert het audiovisueel spektakel De Grote Schijn in de herfstvakantie terug naar het Rotterdamse Kralingse Bos. De schoonheid van de natuur staat centraal in het Kralingse Bos, dat opnieuw dient als het meeslepende decor voor De Grote Schijn. Achter elke boom wacht een verrassing, variërend van kleurrijke explosies op het gebladerte tot een ballet van waterstralen en oplichtende grasstengels. De installaties combineren principes uit de fysica, elektriciteit, optica en psychoakoestiek, met een vleugje creativiteit.

KIJK

Koop kaarten

12 - 29 oktober Kralingse Bos (oost kant) — Rotterdam 18:45 Koop kaarten
De Grote Schijn 2023 Mailchimp En PB Header 700Px Enkel Logo

De Grote Schijn

Magie in het Kralingse Bos

Kralingse Bos (oost kant), Rotterdam

Prijs nog niet bekend
19,75 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Vanaf prijs voor een toegangskaart voor volwassenen. Klik door om alle tickettypen en toegangsblokken te zien. Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit event werken we met mobiele tickets.
2022 10 26 De Grote Schijn 050
2022 10 26 De Grote Schijn 063
2022 10 26 De Grote Schijn 076
2022 10 26 De Grote Schijn 090
2022 10 26 De Grote Schijn 091
2022 10 26 De Grote Schijn 043
2022 10 26 De Grote Schijn 096
2022 10 26 De Grote Schijn 100
2022 10 26 De Grote Schijn 102

Plan vooruit

Entree
De Grote Schijn in Rotterdam vindt plaats aan de oost-zuidzijde van het Kralingse Bos in Rotterdam. De entree bevindt zich nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan en het Stinsenlaantje.
Toegankelijkheid
De route loopt over grotendeels verharde paden en vlonders. Daardoor is De Grote Schijn ook goed toegankelijk met een rolstoel. Voor de rolstoelparkeerplaats navigeer je naar Prinses Beatrixlaan 7. Houd er rekening mee dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Europese invalidenkaart om hier te parkeren.
Eten & Drinken
Voorafgaand of na de wandeling kun je op het horecaplein terecht voor drankjes en zoete lekkernijen.

Belangrijke info

Wat is De Grote Schijn?

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt deze herfst voor de vierde keer op een rij het decor voor een bijzondere avondwandeling. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. Het bos komt opnieuw helemaal tot leven!

Laat je tijdens de tocht door het donker meevoeren langs een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen. Verwonder je aan de uitgelichte natuur en ontdek het Kralingse Bos zoals je het nooit eerder zag!

Voor dit event werken we met mobiele tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Alle veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen over dit evenement vind je op de website van De Grote Schijn Nederland