Drew Lynch

11 juni 2024 - Boom Chicago — Amsterdam
Drew Tour Mic

Drew Lynch is een meester in het creëren van verhalen over hilarische situaties uit het alledaagse leven. Hij beschikt over een fikse portie scherpe, intelligente humor, unieke stijl én ongelooflijk doorzettingsvermogen. Want ondanks zijn spraakstoornis waardoor hij soms stottert, weet hij het publiek aan het lachen te krijgen met zijn zelfspot en oprechte verhalen.

KIJK

Koop kaarten

dinsdag 11 juni 2024 Boom Chicago — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Drew Tour Mic

Drew Lynch

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
30,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor deze voorstelling zijn alleen zitplaatsen te koop. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.