Comedy Stop Haarlem presents Fern Brady

15 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Ook te zien tijdens Comedy Stop Haarlem presents: Comedy Store Gala Night op donderdag 14 september 2023
Fern Brady show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Fern Brady

Fern Brady is een aanstormende comedian uit Schotland die bij het grote publiek bekendheid verwierf door haar deelname aan het populaire Engelse comedyprogramma Taskmaster. Met haar veelgeprezen vijfde soloshow Autistic Bikini Queen komt Fern Brady naar Haarlem. Alvast wat voorpret creëren? Bekijk haar optredens bij o.a. Roast Battle en Jonathan Ross’ Comedy Club, of check haar BBC One comedy special Power & Chaos.

KIJK

Koop kaarten

vrijdag 15 september 2023 Patronaat — Haarlem 18:15 Koop kaarten
Fern Brady show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Fern Brady

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 18:15

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
20,00 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.