Grace Campbell

Grace Campbell Is On Heat
01 december 2024 - Boom Chicago — Amsterdam
GC Show Image
Grace Campbell - Grace Campbell Is On Heat

Met haar snelle, provocerende stand-up is Grace Campbell een van de spraakmakendste nieuwe comedians uit het Verenigd Koninkrijk. Ze is naast comedian ook schrijver en producer, en verovert de UK met haar scherpe tong en gevatte humor. Ze is op een constante missie om alle machthebbers en bestaande conventies op de hak te nemen en te ondermijnen. In haar nieuwe voorstelling 'Grace Campbell is On Heat' stelt de goudeerlijke comédienne grote vragen over de wereld, haar geslachtsdeel, en haar obsessie van haar hond.

KIJK

Koop kaarten

zondag 1 december 2024 Boom Chicago — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
GC Show Image

Grace Campbell

Grace Campbell Is On Heat

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
28,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor deze voorstelling zijn alleen zitplaatsen te koop. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.