Comedy Stop Haarlem presents Helen Bauer

16 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Helen Bauer show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Helen Bauer

De ster van Live at the Apollo, genomineerd voor Late Night Mash en Edinburgh Comedy Award Best Newcomer, brengt een show over de vrouwen in haar leven, van haar moeder tot haar beste vriendin en dat ene meisje in 2008 dat zo gemeen was. Oh, en Disney-prinsessen, natuurlijk. Ze is ook te vinden als co-host van de populaire podcast Trusty Hogs en op BBC3, Comedy Central, Dave, ITV en meer.

KIJK

Koop kaarten

zaterdag 16 september 2023 Patronaat — Haarlem 22:00 Koop kaarten
Helen Bauer show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Helen Bauer

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 22:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
17,50 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.