Jimmy Carr

Terribly Funny 2.0
21 september 2023 - RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam
Jimmycarr2023
Jimmy Carr - Terribly Funny 2.0

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Met zijn splinternieuwe show Terribly Funny zal Carr de zalen doen schudden van het lachen met zijn kenmerkende lekker grove humor.

KIJK

Making People Laugh (full show)

Koop kaarten

donderdag 21 september 2023 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Jimmycarr2023

Jimmy Carr

Terribly Funny 2.0

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,20 v.a.

Show updates

07 september 2022
Jimmy Carr ook te zien in AFAS Live

Jimmy Carr staat mijn zijn 'Terribly Funny 2.0' tour ook in AFAS Live in Amsterdam. Kijk voor meer info en kaarten op mojo.nl/jimmycarr.

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.