Katherine Ryan

Battleaxe
23 mei 2025 - Carré — Amsterdam
KR 02280
Katherine Ryan - Battleaxe

Comédienne Katherine Ryan staat bekend om haar hilarische blik op zowel universeel herkenbare situaties als bizarre gebeurtenissen en neemt beslist geen blad voor de mond. Na een overweldigend succesvolle en strak uitverkochte eerdere show, keert ze opnieuw terug naar Nederland met haar nieuwe voorstelling ‘Battleaxe’. Naast comédienne is Ryan een multitalent met enorme aanleg voor het vermaken van mensen als tv-gast, populair podcastmaker en ook schreef en produceerde ze haar eigen Netflix-serie. Met haar pittige, vlijmscherpe en regelmatig maatschappijkritische humor staat ze met deze show opnieuw garant voor topentertainment.

KIJK

Koop kaarten

vrijdag 23 mei 2025 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
KR 02280

Katherine Ryan

Battleaxe

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
31,36 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaarten voor rolstoelplekken zijn te reserveren door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via 020 5249453 (op werkdagen bereikbaar van 14:00 tot 17:00 uur).

Plan vooruit

Mojo Transport V1 4
Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Mojo Transport V1 47
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Carré restaurant
Eten & Drinken
Maak je theaterbezoek compleet met een diner in de nok van Koninklijk Theater Carré. Hier geniet je van een heerlijk diner terwijl je uitkijkt over Amsterdam. Carré zorgt ervoor dat je op tijd in de zaal zit, zodat je zorgeloos kunt genieten van je bezoek.

Belangrijke info

Algemeen | Leeftijdsrestrictie

Deze show is alleen te bezoeken voor mensen van 16 jaar en ouder.

Algemeen | Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Algemeen | Dit event is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré

Dit concert is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré, waarbij MOJO Concerts verantwoordelijk is voor kaartverkoop en de verantwoordelijke producent is en Carré verantwoordelijk is voor de locatie. Wij wijzen u graag naar de privacy statements van zowel MOJO als naar die van Carré.