Katherine Ryan

Missus

zaterdag 17 september 2022

Philharmonie, Haarlem

Katherine Ryan is bekend van onder meer Netflix hitserie 'The Duchess' en haar twee Netflix comedyspecials 'Glitter Room' en 'In Trouble'. Wie haar shows op Netflix heeft gezien weet dat ze het hart op de tong heeft en met haar kenmerkende, vileine humor harde grappen maakt over onder meer haar relatie(problemen), emancipatie en het alleen opvoeden van haar dochter.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Philharmonie

In de omgeving van de Philharmonie kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P5. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P1, die zich onder de zaal bevindt.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Het station Haarlem bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de Philharmonie. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl

9292.nl

Koop kaarten

  • Katherine Ryan

   Kaarten
   vanaf

   32,48

  • Katherine Ryan

   Philharmonie

   Lange Begijnestraat 11, Haarlem

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartverkoop op naam en maximaal 8 tickets per account. Dit event is 14+.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3