Kevin James Thornton

12 december 2023 - Boom Chicago — Amsterdam
Kevin James Thornton show Mojo
Kevin James Thornton

Het leven van de alsmaar groeiende comedian bestaat uit een imposante carrière, waarbij hij naast comedy ook in de muziek- en filmwereld heeft gewerkt. Ondertussen heeft hij een grote online following gecreëerd door zijn hilarische, persoonlijke en op zijn tijd gênante momenten te delen op platforms als Tiktok en Instagram. Zijn herkenbare anekdotes hebben hem in totaal al wel 1 miljard views opgeleverd.

Koop kaarten

dinsdag 12 december 2023 Boom Chicago — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
Kevin James Thornton show Mojo

Kevin James Thornton

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
28,00 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

KIJK