Comedy Stop Haarlem presents Matt Bragg

16 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Matt Bragg show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Matt Bragg

Naast optredens in de grootste clubs van het Verenigd Koninkrijk, is Matt Bragg de toursupport act van Ricky Gervais, John Bishop, Jason Manford, Lloyd Griffith, Scott Bennett, Suzi Ruffell en vele anderen. Met een unieke, droge humoristische stijl en zorgvuldig geselecteerd materiaal voor zijn shows krijgt hij lovende kritieken van zowel het publiek, promotors als komieken. In 2020 eindigde Matt Bragg als tweede in de Leicester Mercury's Comedian of The Year competitie. Zijn debuutshow ‘Matt Bragg Has Nothing Wrong With Him’ is vanaf dit jaar te zien zo ook op 16 september in Haarlem.

KIJK

Koop kaarten

zaterdag 16 september 2023 Patronaat — Haarlem 17:00 Koop kaarten
Matt Bragg show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Matt Bragg

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 17:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
17,50 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.