Mo Gilligan

There's Mo to Life

Melkweg, Amsterdam

zaterdag 19 september 2020

Met een Netflix debuut onder de naam ‘momentum’, een BAFTA nominatie en een nummer 1 trending entertainment show, keert Mo Gilligan a.k.a ‘The funniest man of Britain’ volgens The Times, terug naar het podium met zijn nieuwe wereldtour ‘There’s Mo to Life’. De tour gaat langs Amerika, Europa en Australië. “My favourite thing is performing live to those who like what I do. The last few years have been so phenomenally life changing - and that’s all down to you guys. Thank you to all my supporters all over the World and I can’t wait to get back out on the road to see you again!”

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Melkweg

Parkeren in de buurt van het Leidseplein kan flinke problemen opleveren. Je kunt het beste parkeren bij Qpark Europarking of Mobypark Marriott Hotel.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Het Leidseplein is goed bereikbaar met de tram en (nacht)bus vanaf Amsterdam Centraal station. De reis kun je plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

  • Mo Gilligan

   Kaarten
   vanaf

   22,40

  • Mo Gilligan

   https://mogilligan.com/

   Melkweg

   Lijnbaansgracht 234 a, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3