Morgan Jay

10 april 2024 - Boom Chicago — Amsterdam
Morgan Jay

Morgan Jay is een unieke stem in de comedywereld met miljoenen volgers op social media, twee comedyspecials op YouTube en drie comedyalbums. Ook was hij te zien op MTV’s Wild’n’Out, NBC en Comedy Central. Zijn acts, waar hij muziek en comedy mengt, draaien vaak om liefde, relaties en dating, waarbij hij op hilarische wijze de verhalen van het publiek naadloos in zijn optreden verwerkt.

KIJK & LUISTER

Koop kaarten

woensdag 10 april 2024 Boom Chicago — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Morgan Jay

Morgan Jay

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
30,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor deze voorstelling zijn alleen zitplaatsen te koop. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.