Natalie Cuomo & Dan LaMorte

The Funnymoon Tour
07 oktober 2024 - Boom Chicago — Amsterdam
Natalie Cuomo & Dan Lamorte
Natalie Cuomo & Dan LaMorte - The Funnymoon Tour

Comedy-couple Natalie Cuomo en Dan LaMorte hebben met elk hun unieke invalshoek en achtergrond allebei rijkelijk hun sporen verdiend binnen de comedyscene. Het ontegensprekelijke analysevermogen van situaties en pijlsnelle improvisatietalent maakt de twee graag geziene gasten in de comedyclubs van New York en ver daarbuiten. De kersverse huwelijkspartners spelen in ‘The Funnymoon Tour’ eerst apart hun eigen show en bundelen als grote finale hun krachten tot een ultieme komische cocktail vol scherpe roasts, waarbij het duo ook elkaar niet spaart.

KIJK

Koop kaarten

maandag 7 oktober 2024 Boom Chicago — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Natalie Cuomo & Dan Lamorte

Natalie Cuomo & Dan LaMorte

The Funnymoon Tour

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
25,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.