Phil Rosenthal

An Evening With Phil Rosenthal of Somebody Feed Phil

donderdag 2 februari 2023

Meervaart, Amsterdam

Phil Rosenthal is de bekroonde maker, producer en host van ‘Somebody Feed Phil’; één van Netflix’ bekendste food en travel shows. In de show combineert hij zijn passie voor eten met het ontdekken van nieuwe culturen, dit alles gepaard met een goede dosis humor. Het succes van de show volgde hij eind 2022 op met zijn boek ‘Somebody feed Phil the Book’; waarin hij must-try recepten, behind-the-scenes foto’s en nog onvertelde verhalen uit de eerste vier seizoenen van de show deelt. Dit (en meer) is dan ook precies wat je kunt verwachten tijdens deze unieke booktour!

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Meervaart

Toon route op Google Maps

Koop kaarten

  • Phil Rosenthal

   Kaarten
   vanaf

   36,40

  • Phil Rosenthal

   https://www.philrosenthalworld.com/

   Meervaart, De

   Meer en Vaart 300, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3