Ramy Youssef

More Feelings
30 oktober 2023 - Meervaart — Amsterdam
Ramy Youssef Mojo Show
Ramy Youssef - More Feelings

Ramy is onder meer bekend van de comedy serie Ramy en de populaire Netflix serie Mo. De show kreeg lovende recensies en won de Gotham Award voor Best Breakthrough Series Under 40 Minutes én werd door AFI betiteld als een van hun Top Television Programs of the Year. Door zijn Egyptische achtergrond vertelt Ramy persoonlijke verhalen met vernieuwende inzichten en legt hij op hilarische wijze culturele, maatschappelijke en religieuze verschillen bloot.

KIJK

Ramy Youssef bij The Late Show

Koop kaarten

maandag 30 oktober 2023 Meervaart — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
Ramy Youssef Mojo Show

Ramy Youssef

More Feelings

Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
33,60 v.a.

Plan vooruit

Routebeschrijving
Bezoekers kunnen gebruik maken van de Parking parkeergarage. Bij de bar in De Meervaart kun je tegen gereduceerd tarief de parkeerkaart laten scannen.
Openbaar vervoer
De Meervaart is bereikbaar per trein en bus of tram. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.