Riverdance

maandag 3 april 2023

dinsdag 4 april 2023

RTM Stage, Rotterdam Ahoy

Al 25 jaar bestaat het Ierse dansfenomeen, dat begon in 1994 als pauze-act tijdens het Eurovisiesongfestival. Na de première van Riverdance - The Show in 1995 volgden vijf weken van uitverkochte shows in het Point Theatre in Dublin, gevolgd door jarenlange tournees over de hele wereld. Een spectaculaire internationale show met passievolle dans, innovatieve belichting, projectie, decors en kostuums om niet te missen!

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

RTM Stage Rotterdam Ahoy

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy.

9292.nl

Koop kaarten

  • Riverdance

   Kaarten
   vanaf

   54,88

  • Riverdance

   https://riverdance.com/

   RTM Stage Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg 10, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3