Comedy Stop Haarlem presents Sara Schaefer

16 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Sara Schaefer show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Sara Schaefer

Altijd al willen weten hoe je je volle potentie bereikt? Laat Sara Schaefer je helpen tijdens deze (neppe?) seminar over hoe je je haters het nakijken geeft, een dikke huid ontwikkelt en een komisch succesverhaal wordt. In haar programma Going Up maakt de veelgeprezen comedian duidelijk dat wat je levensloop ook is, je kunt al je dromen waarmaken door het gewoon te doen! En Sara kan het weten, want met een Comedy Central Stand Up Presents special, een eigen latenightshow en podcast en een uitverkochte run op Edinburgh Fringe Festival op zak weet deze Amerikaanse precies hoe je de top bereikt.

KIJK

Koop kaarten

zaterdag 16 september 2023 Patronaat — Haarlem 18:15 Koop kaarten
Sara Schaefer show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Sara Schaefer

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 18:15

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
20,00 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.