Sarah Millican

LATE BLOOMER
16 en 17 mei 2025 - Carré — Amsterdam
Sarah Millican

Na het grote succes van shows als ‘Control Enthusiast’ en ‘Bobby Dazzler’ is comedian Sarah Millican opnieuw op het Nederlandse toneel te zien met haar nieuwste show ‘Late Bloomer’. De Engelse wist in de afgelopen jaren met messcherpe observaties en een ongekende positiviteit een groot publiek te vermaken met haar shows, tv-optredens en zelfs een eigen boek ‘How to be Champion’. Als vanouds weet ze ook deze keer feilloos elke ogenschijnlijk alledaagse situatie te veranderen in een hilarisch verhaal vol onverwachte wendingen.

Kijk

Koop kaarten

vrijdag 16 mei 2025 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Sarah Millican

SARAH MILLICAN

LATE BLOOMER

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
31,92 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaarten voor rolstoelplekken zijn te reserveren door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via 020 5249453 (op werkdagen bereikbaar van 14:00 tot 17:00 uur).
zaterdag 17 mei 2025 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Sarah Millican

SARAH MILLICAN

LATE BLOOMER

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
31,92 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaarten voor rolstoelplekken zijn te reserveren door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via 020 5249453 (op werkdagen bereikbaar van 14:00 tot 17:00 uur).

Belangrijke info

Algemeen | Leeftijdsrestrictie

Deze show is alleen te bezoeken voor mensen van 16 jaar en ouder.

Algemeen | Let op: gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur niet toegestaan

Op verzoek van de act is het gebruik van camera- en/of filmapparatuur niet toegestaan tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons, go-pro’s en dergelijke. De act streeft naar een optimale concertbeleving, het gebruik van camera- en/of filmapparatuur draagt hier niet aan bij en is storend voor andere concertbezoekers en de artiest. We willen je dan ook vriendelijk verzoeken geen gebruik te maken camera- en/of filmapparatuur. In geval van overtreding van deze regels is de organisatie helaas genoodzaakt je de toegang tot het concert te ontzeggen.

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Koninklijk Theater Carré is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré.

Metro
Je neemt de metro vanaf Amsterdam Centraal Station (lijn 51, 53 of 54) of Amsterdam Amstel (alle lijnen richting Amsterdam Centraal), en reist in slechts enkele minuten naar halte Weesperplein. Op het metrostation is de juiste uitgang aangegeven op de borden. Vanaf daar loop je in vijf minuten naar de ingang van Carré.

Tram
Op het Weesperplein is ook de dichtstbijzijnde tramhalte te vinden. Hier stoppen de tramlijnen 1, 7 en 19. Let op: Deze rijdt niet direct vanaf of naar het Centraal Station.

  • Lijn 1: Muiderpoort Station – Osdorp de Aker
  • Lijn 7: Azartplein – Slotermeer
  • Lijn 19: Diemen (Sniep) – Station Sloterdijk

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de fiets

Kom je met de fiets, dan vind je voor Carré aan de Amstel ruim plek om je fiets te parkeren in de vakken of aan een rek. Carré beschikt niet over een bewaakte fietsenstalling of over elektrische oplaadpunten. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Rondom Carré zijn diverse parkeergarages te vinden. Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Reserveer je parkeerkaart dan eenvoudig online. Klik hier om doorverwezen te worden naar de site van Q-Park om je parkeerkaart te bestellen.

Voor vragen en/of opmerkingen omtrent parkeren kun je contact opnemen met Q-Park via 088 - 329 5100 (van 09:00 – 17:00) of via de Facebook pagina.

Overige parkeerinformatie is te vinden op www.amsterdam.nl/parkeren.

Algemeen | Dit concert is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré

Dit concert is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré, waarbij MOJO Concerts verantwoordelijk is voor kaartverkoop en de verantwoordelijke producent is en Carré verantwoordelijk is voor de locatie. Wij wijzen u graag naar de privacy statements van zowel MOJO als naar die van Carré.

In de zaal

Mojo Transport V1 4
Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Mojo Transport V1 47
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Carré restaurant
Eten & Drinken
Maak je theaterbezoek compleet met een diner in de nok van Koninklijk Theater Carré. Hier geniet je van een heerlijk diner terwijl je uitkijkt over Amsterdam. Carré zorgt ervoor dat je op tijd in de zaal zit, zodat je zorgeloos kunt genieten van je bezoek.