Sarah Millican

LATE BLOOMER
15 mei 2025 - Oude Luxor Theater — Rotterdam
Sarah Millican

Na het grote succes van shows als ‘Control Enthusiast’ en ‘Bobby Dazzler’ is comedian Sarah Millican opnieuw op het Nederlandse toneel te zien met haar nieuwste show ‘Late Bloomer’. De Engelse wist in de afgelopen jaren met messcherpe observaties en een ongekende positiviteit een groot publiek te vermaken met haar shows, tv-optredens en zelfs een eigen boek ‘How to be Champion’. Als vanouds weet ze ook deze keer feilloos elke ogenschijnlijk alledaagse situatie te veranderen in een hilarisch verhaal vol onverwachte wendingen.

Kijk

Koop kaarten

donderdag 15 mei 2025 Oude Luxor Theater — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Sarah Millican

SARAH MILLICAN

LATE BLOOMER

Kruiskade 10, 3012 EH Rotterdam
Aanvang: 20:00

Prijs nog niet bekend
31,92 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaarten voor rolstoelplekken zijn te reserveren door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via 020 5249453 (op werkdagen bereikbaar van 14:00 tot 17:00 uur).

Belangrijke info

Algemeen | Leeftijdsrestrictie

Deze show is alleen te bezoeken voor mensen van 16 jaar en ouder.

Algemeen | Let op: gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur niet toegestaan

Op verzoek van de act is het gebruik van camera- en/of filmapparatuur niet toegestaan tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons, go-pro’s en dergelijke. De act streeft naar een optimale concertbeleving, het gebruik van camera- en/of filmapparatuur draagt hier niet aan bij en is storend voor andere concertbezoekers en de artiest. We willen je dan ook vriendelijk verzoeken geen gebruik te maken camera- en/of filmapparatuur. In geval van overtreding van deze regels is de organisatie helaas genoodzaakt je de toegang tot het concert te ontzeggen.