The Tribute - Live In Concert

Vrijdag 21 & zaterdag 22 april 2023

Ziggo Dome, Amsterdam

Op vrijdag 21 & zaterdag 22 april 2023 keert The Tribute - Live in Concert terug naar de Ziggo Dome! In het televisieprogramma The Tribute – Battle of the Bands, strijden talentvolle en fanatieke tributebands om de titel: de beste tributeband van Nederland. Voor de vier beste tribute bands opent vrijdag 21 & zaterdag 22 april de deur naar de grootste popzaal van Nederland; de Ziggo Dome. Tijdens The Tribute - Live in Concert zullen de finalisten op indrukwekkende wijze de hits van hun idolen live ten gehore brengen. Een bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan de meest legendarische en invloedrijke acts uit de muziekgeschiedenis. Dit concert wordt gepresenteerd door Talpa Entertainment Productions in samenwerking met VodafoneZiggo en MOJO.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Soundbites

Een swingend restaurant direct boven de ingang van de Ziggo Dome. Geniet van heerlijke wereldse gerechten in een moderne omgeving.

Meer informatie

Koop kaarten

  • The Tribute

   Kaarten
   vanaf

   32,-

  • The Tribute - Live In Concert

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor de show zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

   Lees meer

   Kaarten liveshow in Ziggo Dome

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor de show zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

   Gaat er iets niet goed met het bestellen van kaarten of heb je gewoon een vraag over jouw tickets? Stuur dan een mail naar [email protected] en je wordt verder geholpen.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3