Tommy Tiernan

Tomfoolery

5 april 2020 - Club Haug, Rotterdam

6 april 2020 - Boom Chicago, Amsterdam

Tommy Tiernan is zo’n begaafde performer dat hij zich op paden begeeft waar collega’s zich niet durven te begeven. De gloednieuwe show 'Tomfoolery' is een opwindende mix van persoonlijke en flamboyante verhalen, zoals we ze van de inmiddels 50-jarige comedian kennen. Zijn unieke kijk op alledaagse situaties is soms diepgaand en donker, maar soms ook heel luchtig en simpel. Tiernan brengt het allemaal met veel charme en flair.

Koop kaarten arrow down

Koop kaarten

  • Tommy Tiernan

   Kaarten
   vanaf

   28,-

  • Tommy Tiernan

  • De kaartverkoop voor deze show verloopt via Club Haug

   Lees meer

   Kaarten Club Haug

   De kaartverkoop voor deze show verloopt via Club Haug

   Koop kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten Boom Chicago

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3