Tova Leigh

Honey I'm Losing It
17 september 2024 - Boom Chicago — Amsterdam
Tova Leigh Show

Stap in de wereld van Tova Leigh voor een avond vol hilariteit en eye-openers over het huwelijk, perimenopauze en ouderschap. Van openhartige gesprekken over mentale last tot komische anekdotes over opvliegers, Tova gaat geen taboe uit de weg. Bekend van 'Mom Life Crisis' en "F*cked at 40," brengt ze haar kenmerkende humor naar het podium. Verwacht verhalen over hangborsten, keizersnede planken en het einde van haar libido. Mis deze kans niet om te lachen en de chaos van vrouw-zijn te vieren.

Koop kaarten

dinsdag 17 september 2024 Boom Chicago — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Tova Leigh Show Portret

Tova Leigh

Honey I'm Losing It

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Entree: 18:30, Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
28,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Minimum leeftijd

Deze show heeft een minimumleeftijd van 16 jaar

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.