Comedy Stop Haarlem presents Urzila Carlson

15 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Urzila Carlson show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Urzila Carlson

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Urzila Carlson is een van de grootste comedians in Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze de ene na de andere award binnensleept en te zien was in programma's als The Masked Singer Australia en Taskmaster New Zealand. Momenteel trekt ze de wereld rond met haar nieuwe show It's Personal, waarin ze bespreekt hoe de iedereen tegenwoordig enerzijds (te) veel deelt op social media, maar anderzijds ook vindt dat niemand zich met elkaar moet bemoeien. Kunnen we alles hebben? Ja, maar ook niet, want je hebt er niets mee te maken. It's personal!

KIJK

Koop kaarten

vrijdag 15 september 2023 Patronaat — Haarlem 20:45 Koop kaarten
Urzila Carlson show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Urzila Carlson

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 20:45

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
20,00 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.