Tomorrowland

Presents Our Story 2024
18 oktober 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
OS24 001 OUR STORY XXYEARS KEY VISUAL EYE DEF BACKGROUND
Tomorrowland - Presents Our Story 2024
Op vrijdag 18 oktober viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met een betoverende "Our Story-show" in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Fans van over de hele wereld kunnen een magisch spektakel en een reis door 20 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland verwachten. De line-up wordt niet bekendgemaakt en blijft een verrassing tot de avond zelf. Op het podium verschijnen de bekendste elektronische artiesten die hun meest iconische nummers draaien. Fans krijgen een unieke show te zien, gecreëerd door het creatieve team achter Tomorrowland en begeleid door de Symphony of Unity, een symfonisch orkest inclusief vocalisten die klassieke en elektronische muziek live verenigen.

KOOP KAARTEN

vrijdag 18 oktober 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:00 Koop kaarten
OS24 001 OUR STORY XXYEARS KEY VISUAL EYE DEF

Tomorrowland

Presents Our Story 2024

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
60,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
De kaartverkoop is in handen van Paylogic.

Belangrijke info

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Ziggo Dome is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Ziggo Dome is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.