Inge Verdegaal

Inge Verdegaal

Mail Inge
Inge specialiseert zich in Nederlands talent.
Inge (1)

Dat ze graag in de muziek wilde werken, heeft Inge altijd geweten. Maar toen ze haar opleiding Media en Entertainment Management afrondde, kwam ze erachter dat je niet per se zomaar op je plek zit. Dus begon ze haar eigen bedrijf: “Ik pakte alles aan wat met muziek te maken had: day-to-day management, boekingen, programmering. Daarnaast probeerde ik mijn netwerk te verbreden; ik deed bijvoorbeeld artiestenbegeleiding bij verschillende evenementen.” Zo leerde ze bands kennen en werkte als tourmanager, tot ze kon beginnen als programmeur bij Patronaat in Haarlem.

Naast concerten in de zaal zelf programmeerde ze bij Woodstock, Caprera, het kerkenfestival Take me to Church en zette evenementen op voor Koningsdag en Serious Request. Na drie jaar Patronaat stapte ze over naar MOJO als boeker, waar Inge een roster met Nederlandse artiesten heeft. “Wat ik belangrijk vind is een goede band met artiest en management: zo bouwen we sámen aan een carrière.”

"Teveel om op te noemen! Maar een van mijn eerste arenashows, Pearl Jam in Australië, maakte een grote indruk op me. Verder was de eerste Ziggo Dome-show van Maan, een van de artiesten die ik boek, voor mij ook erg bijzonder.”

Concert dat indruk maakte

Assistent: Jewel Sjambar
Artiesten: Maan, Rolf Sanchez, Jett Rebel, Nielson, Bente, Emma Heesters en Rilan & The Bombardiers
Festivals: diverse; verantwoordelijk voor de coördinatie van de Nederlandse acts.

Mail Inge