Ploni van der Wansem

Ploni van der Wansem

Mail Ploni
Ploni is de nieuwe aanwinst van onze boekersafdeling en neemt de boekingen van o.a. Remme, Nona, SERA, The Jordan, NONCHELANGE, Thomas Azier, FIEP, RANI, Jack Jarryd en Sophia voor haar rekening.
Ploni Van Der Wansem (1)

Muziek was altijd al aanwezig in het leven van Ploni: ze groeide op in de platenzaak van haar ouders. “Ik zat nog op de basisschool en was te jong om echt mee te werken, maar ik zat er altijd”, herinnert ze zich.

Hoewel Ploni zelf muziekmanagement studeerde aan de Herman Brood Academie en haar zingende zus Nona hielp managen, raakte ze zo ook bekend met die boekerskant. Sinds juni 2021 werkt ze bij MOJO als boeker aan het Nederlandse roster. “Wat ik belangrijk vind is een goed contact met het management van een artiest. Samen kunnen we dan klein beginnen en een carrière opbouwen door de juiste stappen te zetten en dan de mijlpalen te vieren.” Als ultieme eigenschappen voor een boeker noemt ze sociaal en nuchter zijn, de business kennen en een oor voor muziek hebben. Een favoriet genre heeft ze niet: ‘Als ik het voel, dan voel ik het.”

“Eddie Vedder in Carré; een intiem optreden met nummers van de film Into The Wild. Juist die kleine setting zonder band was speciaal. Post Malone maakte indruk in Ziggo Dome, alleen op het podium en met een geweldige lichtshow. Beyoncé bleek in Ahoy én Ziggo Dome een rasartiest. Maar ook The War on Drugs, AC/DC… Ik kan wel doorgaan, mijn smaak is breed.”

Concert dat indruk maakte

Artiesten: FIEP, Jack Jarryd, Mell & Vintage Future, Nette Meisjes, Nona, NONCHELANGE, RANI, Remme, SERA, Sophia, The Jordan, Thomas Azier

Mail Ploni