12 mrt. 2024

Another Now op tour met HEX

Anothernow Webres

Another Now brengt nieuwe muziek uit en gaat op tour

Another Now brengt op 22 mei 2024 hun tweede album 'HEX' uit en volgt dat meteen op met een tour langs vier poppodia in Nederland. Het komende album markeert het krachtigste punt van hun repertoire, waarbij grenzen worden verlegd met intense drums, verpletterende riffs, futuristische ambiance en de breedste variatie aan screams die de band tot nu toe heeft laten zien.

Het album belicht de onvoorspelbare moodswings als individuen binnen de band. [...] Dit album symboliseert de bevrijding van de vloek en het opnieuw aanwakkeren van het vuur in onszelf.

Zanger Stef Rikken

Over de band
Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Crystal Lake, I Prevail, Spiritbox en ERRA. De band creëert een eigen sound met invloeden uit de metalcore en alternative meta gemengd met electro-elementenl. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.

Anoternow Tour 4X5