21 feb. 2024

KM stelt 'Both Worlds' tour uit

KM laat weten zijn komende shows te moeten verplaatsen. Gekochte kaarten blijven geldig voor de - nog te bepalen - nieuwe datum. Het is ook mogelijk om je geld terug te krijgen.
Meer info via de link van de zalen.

- - - - - - - - 

Kaene Marica, bekend als KM en oorspronkelijk uit Den Haag, verwierf bekendheid als een kwart van de rapformatie SFB. Als onafhankelijke artiest heeft KM met succes zijn solocarrière gelanceerd en heeft hij meerdere hits en samenwerkingen met bekende Nederlandse artiesten, waaronder Jonna Fraser, Lijpe en Frenna. Met energieke live-optredens en een groeiende fanbase van meer dan 650.000 maandelijkse Spotify-luisteraars, is KM een van de meest veelbelovende namen in de Nederlandse urban scene. Hij heeft bewezen een creatieve en veelzijdige artiest te zijn die voortdurend werkt aan het verbeteren van zijn vaardigheden en het vergroten van zijn invloed in de muziekindustrie.

In de zomer van 2023 kondigde KM zijn eerste eigen shows in Paradiso aan, die binnen enkele minuten volledig uitverkocht waren, een bevestiging van zijn populariteit als soloartiest. 2024 belooft opnieuw een groots jaar te worden voor KM. Op 16 februari bracht hij een maxi-single uit en vandaag kondigt hij zijn eerste pop-podium tour aan, die op 28 april van start zal gaan in de Oosterpoort in Groningen en zal eindigen op 18 mei in Poppodium 013 in Tilburg. Tijdens deze tour zal KM zijn fans trakteren op een spectaculaire show en hen meenemen in zijn veelbewogen levensverhaal.