30 apr. 2024

Maan kondigt clubtour 2024 aan

Maan Banner

Ze stond op grote festivals als Pinkpop, Paaspop en Zwarte Cross, speelde uitverkochte clubtours en zette als grootste mijlpaal een eigen uitverkochte show in de Ziggo Dome neer. Met nieuwe single 'Paranoia' is Maan weer helemaal terug. Vandaag maakt ze bekend dat er in oktober 2024 een clubtour volgt.

Maan is zonder twijfel een van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Met grote hits als “Ze Huilt Maar Ze Lacht”, "Blijven Slapen" met Snelle, "Hij Is Van Mij" en "Leven" is zij sinds 2016 niet weg te denken uit de hitlijsten. Als bekroning op haar werk heeft de zangeres dan ook verschillende grote prijzen in de wacht gesleept, zoals een Edison Pop in 2020 en een Edison voor Beste Single voor "Blijven Slapen" in 2022.

Maans muzikale reis bereikte een hoogtepunt met haar concert in de Ziggo Dome in december 2022, waarmee ze haar grootste show tot nu toe neerzette. Het succes van Maan bleef niet onopgemerkt, want met de single "Stiekem" met Goldband stond ze meer dan een jaar onafgebroken in de Top 50 van Spotify. De single was in 2023 de meest gestreamde song van Nederland op Spotify en heeft het meerdere prijzen gewonnen, waaronder een 3FM Award voor meest gedraaide song in 2023 en een Top 40 Award voor de Grootste Hit. Daarnaast won "Stiekem" een Edison in de categorie "Song & Clip". In juli 2023 schitterde Maan met haar eigen show in het Concertgebouw, onder begeleiding van het Metropole Orkest.

Afgelopen jaar heeft Maan de vrijheid genomen om even uit te zoomen, te reizen en te herontdekken wat ze nu wilt creëren en vernieuwen, en waar haar muzikale hart haar naartoe leidt. "Paranoia" markeert de eerste release van deze 'new era'.

Maan wil overbrengen dat het belangrijk is om niet altijd maar mee te gaan in wat er van je wordt verwacht, maar om los te breken van oude patronen, jezelf toe te staan te veranderen en te maken waar je hart sneller van gaat kloppen.

Kaarten voor de clubtour gaan vrijdag 3 mei om 10:00 uur in de verkoop.

Ik heb ervaren dat het goed is om uit te zoomen, terug te gaan naar de basis, juist als de wereld de volumeknop opendraait. Gun jezelf die vrijheid, gun jezelf om los te koppelen, letterlijk.

Maan

Poster Web