10 jul. 2024

MOJO NL update // week 28

IMG 1933 Midres

Naast de grote internationale shows werkt MOJO onder MOJO NL ook met zo'n 130 Nederlandse artiesten. Genoeg mooi nieuws om iedere week uit te kiezen want zij en wij zitten niet stil. We lichten wekelijks graag het een en ander uit.

 • IMG 1933 Midres

  REANNY

  De Amsterdamse Reanny uit Zuid-Oost toert deze zomer langs een reeks festivals in Nederland én staat op het Sziget festival in Hongarije. In april bracht ze nog samen met King Ocho de dynamische EP 'Liefde Maakt Blind' uit die je met de technische flows, pakkende tracks en dansbare beats zo een dansvloer op trekken.

 • Davina Michelle Ahoy

  DAVINA MICHELLE

  Aafgelopen zaterdag trad Davina op in het voorprogramma van Robbie Williams in Hyde Park. Dat beviel zo goed dat ze is gevraagd om ook twee shows in Hamburg te openen. Op 2 november staat ze zelf in Rotterdam met ‘High in Ahoy’ en gisteren bracht ze een video van ‘All is Ours’ (Akoestisch) uit. Herken je de locatie al?

 • North Sea Jazz Festival 2024 1

  NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

  Over Rotterdam gesproken! De voorbereidingen van North Sea Jazz zijn in volle gang. In het weekend van 12 juli vind alweer de 47ste editie plaats en staat Rotterdam in het teken van o.a. de jazz, soul, hiphop en blues. Op zaterdag staan MOJO NL artiesten Anouk, Jungle By Night, QUIQUE en Swan op het programma.

 • Joep Beving boeken

  JOEP BEVING & MAARTEN VOS

  Met zijn meditatieve pianocomposities weet Joep Beving toegankelijke muziek voor complexe emoties te maken. Met cellist Maarten Vos maakte hij het album ‘Vision of Contentment’ (release 19 juli op het label van Nils Frahm.) Op 14 oktober staan ze in TivoliVredenburg en op 17 oktober tweemaal in het Concertgebouw.