17 feb. 2023

Spinvis 'Be-Bop-A-Lula' tour

Spinvis kondigt een nieuwe tour aan! Van 16 september 2023 tot en met 25 januari 2024 trekt hij door Nederland en België.
De tour staat in het teken van het album ‘Be-Bop-A-Lula’
Spinvis Kleur Liggend
Van 16 september 2023 tot en met 25 januari 2024 trekt Spinvis door Nederland en Belgiƫ met zijn 'Be-Bop-A-Lula' tour. De tour staat in het teken van het gelijknamige album. De kaartverkoop start maandag 13 maart om 10:00 uur.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde; en toch weet je meteen met wie je te maken hebt. Muzikale duizendpoot Spinvis hoort overal muziek in. Met o.a. pannendeksels, speelgoed, fluiten en andere ongewone voorwerpen knutselt hij de meest wonderlijke Nederlandse popmuziek in elkaar. Dit alles gepaard met poƫtische, dromerige teksten over van alles en nog wat.

''We zochten een woord dat iets zou zeggen over deze tour. Het gaat over ons. Het gaat over onze tijd. Het gaat over ons leven op een avond in het heelal. Het woord is Be-bop-a-lula.''

Website Spinvis