Geen evenementen tot 1 september

We proberen evenementen die gepland staan tot 1 september zo veel mogelijk te verplaatsen. Zodra er nieuws is plaatsen we dit op onze website. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk info per mail. Omdat we met Ticketmaster in overleg zijn over de technische details duurt het helaas langer dan gehoopt om fans te informeren. We vragen je geduld in deze uitzonderlijke situatie.

Lees verder close

Nieuwe Stoomoven activatie van Miele op Lowlands 2018

Het grote succes van de Powerwash is uitgebreid met gerechten uit de Miele Stoomoven

arrow down

31.08.2018

Opfrissen en doorstomen!

Onze partner, het van oorsprong Duitse wasmachinemerk Miele zorgde voor twee belevenissen extra op Lowlands. Miele promootte dit jaar namelijk niet alleen zijn wasmachines met de bekroonde gigantische Powerwash, ook hun keuken- als huishoudapparatuur kreeg ruime aandacht met de enorme Miele stoomoven. Deze twee merkactivaties vulden elkaar goed aan:

‘We gaan dit jaar niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van festivalbezoekers verzorgen', verklaarde Patricia Slootjes, directeur marketing bij Miele. 

Miele stoomoven Lowlands 1

Snel, lekker en gezond eten doe je met behulp van de Miele stoomoven. Dat was de boodschap bij de levensgrote stoomoven op het terrein. De gerechten die ter plaatse werden bereid vonden gretig aftrek op het festival. Op het menu stonden onder meer pokebowls en dumplings.

Miele Stoomoven 3 Lowlands 2018

De bekroonde PowerWash-activatie van het merk kon natuurlijk niet ontbreken dit jaar! Vlakbij de camping wasten dit jaar nog meer bezoekers zichzelf al dansend in de schuimparty. Omdat Miele vooral de behoeften van de bezoekers centraal wilden stellen communiceerden zij nog duidelijker de mogelijkheid voor het laten wassen van kleding,  De organisatie wil met de beide activaties merkvoorkeur bij een jongere doelgroep creëren. Lees meer en bekijk een grote stapel foto's op de Facebook eventpagina van Miele.

Miele Powerwash LL18