Bertus de Blaauw

arrow down

Bertus de Blaauw

Afdelingshoofd Bertus boekt artiesten als Joe Bonamassa, Fink en De Staat en houdt zich bezig met diverse festivals.

Bertus

Toen Bertus als achtjarig jongetje een lokaal rockbandje zag oefenen in het leegstaande magazijn van zijn vaders bedrijf, wist hij gelijk dat hij iets met muziek wilde doen.

Zelf omschrijft hij dat moment kort maar krachtig: “Magie!”. Het besluit om boeker te worden ging eigenlijk organisch: “Ik merkte dat ik ideeën had over welke bands interessant konden zijn om te programmeren. Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid om het te uit te proberen.” 

Via zijn stageplek kon hij na zijn opleiding aan de slag als muziekprogrammeur van Het Bolwerk in Sneek, en vervulde die rol vervolgens bij Het Paard van Troje in Den Haag. In die laatste functie had hij al veel contact met MOJO, en werd vervolgens gevraagd of hij er wilde komen werken. Nu houdt hij zich bezig met een breed palet van genres, van underground tot pop, en onderscheidt zich met reggae, roots en blues. 

Concert dat indruk maakte: “Manu Chao in Paradiso. Het concert was binnen één seconde op het hoogste energie level. Dat ging vervolgens drie uur zonder onderbreking door. Een onvergetelijke ervaring.”

Assistent: Noortje Meiland
Bereikbaar via: 015 - 2121 980 of mail Bertus
Artiesten: o.a. Joe Bonamassa, Fink, Walter Trout, Dixie Chicks, Beth Hart, Pentatonix, Rufus Wainwright, De Staat, The Cat Empire, Brian Fallon & The Crowes, Gogol Bordello, Graveyard, Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Janelle Monáe, Gary Clark Jr, Patti Smith, The Boxer Rebellion, Simple Plan, Paul Weller, Hoffmaestro, Gentleman, Against the Current en Yeasayer
Festivals: Down the Rabbit Hole, Lowlands, North Sea Jazz, Pinkpop, Bluesrock Festival