Hanneke de Jonge

arrow down

Hanneke de Jonge

“Hiphop is mijn ding, ik hou van de muziek, de scene, de vibe en alles wat daarbij komt kijken”

Hanneke

Van jongs af aan hield Hanneke van het organiseren van muziek gerelateerde evenementen. Muziek betekent veel voor haar. Zo organiseerde ze vroeger o.a. school- en introductie feesten, avonden in  lokale podia, werkte ze bij een lokaal radio programma, runde ze een muziekwebsite en ging ze toen al naar talloze optredens en festivals. 

In de hiphopscene voelde ze zich meteen thuis, de muziek, de vibe, de passie, de saamhorigheid en de gemoedelijke sfeer vond ze geweldig.

In 2002 liep Hanneke stage bij de Popunie, waar ze o.a. een muziekcompetitie- en muzikantendag voor jongeren organiseerde. Ook na haar stage bleef ze daar werkzaam voor maar liefst 5 jaar en daarnaast werkte ze als vrijwilliger bij Poppodium Waterfront in Rotterdam, waar ze zich voornamelijk over de hiphop avonden ontfermde. In 2007 kwam ze bij MOJO terecht voor een functie als assistent North Sea Jazz. Dit heeft ze jaren met veel plezier gedaan. In de 2011 richtte ze haar eigen bedrijf op, waar ze o.a. samenwerkte met Typhoon en Ronnie Flex, management en tourmanagement deed en als freelancer werkte voor verschillende festivals en podia. Ook bleef ze werkzaam bij North Sea Jazz.

In 2015 kwam Hanneke full time terug bij MOJO en assisteerde ze zo’n 4 jaar hiphop boeker Maarten Van Vugt en werkte ze samen met talloze talentvolle Nederlandse hiphop artiesten. Sinds eind 2019 werkt Hanneke zelf als boeker met Nederlandse hiphop acts, zowel voor WOLF bookings als voor MOJO en bouwt ze met veel enthousiasme en passie aan carrières van artiesten als ADF Samski, Dave Budha, Gianski, Jairzinho, Joshua J, Kevin, Raw Roets en Sevn Alias.

Bereikbaar: mail Hanneke
Artiesten: ADF Samski, Dave Budha, Gianski, Jairzinho, Joshua J, Kevin, Raw Roets en Sevn Alias